30 d’octubre de 2020 30/10/20

Vicente-Ruiz acusa al PSPV d’avergonyir a La Vilavella

Vicente-Ruiz acusa al PSPV d’avergonyir a La Vilavella - (foto 1)
  • La secretària general del PPCS lamenta que comportaments como el del exdiputado y exalcalde del PSPV “humilien un poble que res té a veure amb aquestes conductes”

“La Vilavella ha patit un escarn injust en mans d'un partit, el PSOE, que ha demostrat una conducta indecent i absolutament reprovable que ha avergonyit a tot un poble”. Així ho ha considerat la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, qui ha lamentat la xafogor que l'ex diputat socialista i ex alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, ha protagonitzat aquesta setmana en fer-se públiques “les seues arts en el que ell ha anomenat una negociació política”.

Per a Elena Vicente-Ruiz, “l'ambició política és respectable, però en aquest desig d'aconseguir una alcaldia no hauria de valdre tot. I en el cas del PSOE han demostrat que no hi havia problemes a posar sobre la taula una mica més que un repartiment de delegacions”.

En opinió de la secretària general del PPCS, “el resultat d'aquest tipus de conductes, és que hi ha un poble humiliat i sufocat per un partit que ha posat el focus mediàtic nacional en els seus carrers”. I a La Vilavella “hauria d'haver acudit els mitjans nacionals per a posar en valor tantes i tantes fortaleses com les quals posseeix, per a posar en valor l'esforç d'un municipi que és honrat i treballador, i que gens té a veure amb aquest tipus de comportaments indecents”.

Des del PP, Elena Vicente-Ruiz considera que “si hem fet un pas en política és per a garantir la prosperitat i el creixement, el servei i atenció als nostres veïns. I aqueix ha de ser l'únic objectiu. Perquè amb actuacions com la qual el representant del PSOE ha admès aquesta setmana l'única cosa que es provoca és una desafecció dels ciutadans a la classe política i un descrèdit majúscul”.

Pujar