Castellano

El PSPV-PSOE de la Vilavella destaca la bona gestió del consistori en l'atracció de recursos turístics

    El PSPV-PSOE de la Vilavella destaca que la bona gestió duta a terme des del consistori està recollint els seus fruits i les empreses estan apostant pel municipi per a la creació de recursos turístics. L'alcalde de la Vilavella i candidat a la reelecció, Manel Martínez, ha comentat que “aquesta última setmana s'ha fet pública la intenció d'una empresa d'obrir un hotel rural en el nostre terme municipal. D'aquesta forma, conclou una tramitació que es va iniciar fa un temps i en la qual l'Ajuntament ha estat molt pendent de facilitar la incorporació d'aquest atractiu turístic que se suma als bons recursos que ja existeixen en el nostre municipi, amb les aigües termals o amb la recuperació de patrimoni que iniciem amb el nostre mandat en aquesta legislatura”.

    Aquest hotel rural se situarà, a partir del 2021 en la zona del Barranc del Toll de Sastre en una parcel·la de 10.177 metres situada al costat del Camí de les Cuevas i augmentarà l'oferta hotelera del parc natural en sis llits. L'ampliació de l'oferta hotelera rural en la zona arriba en un moment en què l'Agència Valenciana del Turisme ha redoblat l'esforç inversor per a tractar de millorar l'afluència de visitants a aquest parc natural. “És d'agrair la implicació d'aquest organisme, dependent de la Generalitat que presideix el socialista Ximo Puig, i el treball que s'està fent des del Mancomunitat del Millars-Espadà, que presideix un altre socialista com l'alcalde de Suera, Josep Martí. Aquestes administracions han entés la nostra aposta pel patrimoni local i ens estan ajudant a resultar atractius per a aquest tipus d'empreses que generen oferta turística, que poden contribuir a millorar l'economia de la Vilavella”.

    L'actual alcalde ha explicat que “en les pròximes eleccions és molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament per a continuar amb aquests projectes que ara s'inicien, pels quals apostem a l'inici del nostre mandat i dels quals ara veiem els primers fruits” i conclou dient que “som el partit amb un millor projecte per a la Vilavella i l'hem demostrat en aquests anys en què hem governat des del diàleg i la responsabilitat. Però m'agradaria destacar que tenim també molts plans de futur per a dur a terme en la pròxima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participació de la gent de la Vilavella per a fer de la nostra població un millor lloc per a viure”.

    Pujar