22 de setembre de 2020 22/9/20

El PSPV-PSOE de la Vilavella denuncia la rescissió del contracte de l’auxiliar de Serveis Socials

  • El grup municipal socialista assegura que esta mesura afectarà la valoració de les persones dependents

El PSPV-PSOE de la Vilavella denuncia que el govern municipal format per Independents i el Partit Popular estiga “retallant” els serveis municipals. En concret, tal com expliquen des de l’agrupació municipal socialista, l’equip base de Serveis Socials “s’ha vist greument perjudicat”, ja que a l’auxiliar administrativa contractada per l’anterior govern socialista se li ha rescindit el contracte, “sense que hi haja hagut cap explicació per part del govern de dretes”.

El PSPV-PSOE de la Vilavella assenyala que esta situació “afectarà de manera significativa a la valoració de les persones dependents i a tots els veïns i veïnes que facen ús dels serveis socials per a la tramitació d’altres qüestions”.

“Amb esta decisió queda demostrat que el govern del Partit Popular i els Independents de La Vilavella no creuen en els Serveis Socials. Per la qual cosa, des del grup municipal socialista es demanaran les explicacions pertinents, ja que un servei que ha vist incrementada la seua partida pressupostària per part de la Diputació de Castelló i de la Generalitat Valenciana, retalla la plantilla afectant a la població”, asseveren.

Pujar