22 d’octubre de 2020 22/10/20

El PSPV-PSOE de la Vilavella demana un ple extraordinari per a abordar mesures per a minorar els efectes de la pandèmia

    El PSPV-PSOE de la Vilavella ha sol·licitat que es convoque un ple extraordinari perquè s'aborden mesures amb les quals minorar els efectes de la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19 en els veïns i veïnes del municipi. Des del partit socialista exposen que, amb l'entrada en vigor de l'Estat d'Alarma el dia 14 de març, es va suspendre el ple ordinari d'aqueix mes i no s'ha convocat cap altra sessió fins hui.

    Des del Grup Municipal Socialista de la Vilavella apunten que els òrgans de l'ajuntament “no poden estar parats, per això considerem que s'ha de celebrar un ple extraordinari en el qual abordar mesures per a gestionar l'impacte de la pandèmia en el municipi”. "Els ciutadans i ciutadanes necessiten més transparència i més informació que mai, per això, l'ajuntament no pot esperar quiet al fet que la situació se solucione sense fer res”, afirmen.

    A més, el Grup Municipal Socialista demana que s'elabore un nou pressupost municipal que compte amb el suport i la participació dels grups polítics amb representació a l'ajuntament i que reculla totes les propostes presentades pel PSPV-PSOE per la seu electrònica encaminades a ajudar a les famílies en risc d'exclusió social, els autònoms i autònomes, emprenedors i emprenedores i altres persones i sectors que s'hagen vist afectats per l'Estat d'Alarma declarat per la pandèmia.

    Pujar