22 d’octubre de 2020 22/10/20

El PSPV-PSOE de la Vilavella confecciona gorros solidaris per al personal sanitari

El PSPV-PSOE de la Vilavella confecciona gorros solidaris per al personal sanitari - (foto 1)
  • La iniciativa va arrancar fa un mes i ja s'han confeccionat al voltant de 250 unitats, que han arribat al personal sanitari de l'Hospital de la Plana de Vila-real, al centre de salut de Nules i a una residència

El PSPV-PSOE de la Vilavella ha impulsat una solidària iniciativa consistent en la confecció de gorros per a facilitar el treball a sanitaris i sanitàries de centres de salut, hospitals i residències de la província de Castelló. El projecte va arrancar fa un mes, aproximadament, i ja s'han confeccionat al voltant de 250 unitats, que han arribat al personal sanitari de l'Hospital de la Plana de Vila-real, al centre de salut de Nules i a una residència de majors.

Des del PSPV-PSOE de la Vilavella han manifestat estar “profundament emocionats i orgullosos” per “poder ajudar als qui vetlen per nosaltres cada dia” i destaquen que la situació de l'Estat d'Alarma per l'emergència sanitària de la Covid-19 “està traient el millor de nosaltres mateixos”. “Este confinament, malgrat tot, també té accions boniques com la solidaritat que no es veu, però existeix”, afirmen des de l'agrupació local.

Així mateix, des del partit expressen que “cada agraïment, cada missatge positiu i cada oferiment que rebem per part de la gent ens fa sentir orgullosos”. Finalment, fan un reconeixement molt especial per a les persones que els han facilitat el material, a les costureres, als repartidors i repartidores i als que porten la gestió d'esta iniciativa de manera desinteressada.

Cal assenyalar que el tipus de gorro que es confecciona ajuda a retenir el pèl per a facilitar el treball als i les sanitàries i que, sobre este, s'ha de col·locar la protecció que marquen les autoritats sanitàries.

Pujar