Castellano

El PSPV-PSOE de la Vilavella agraeix la implicació de Turisme en la recuperació del Poble Desert

    El PSPV-PSOE de la Vilavella ha volgut ressaltar i agrair la col·laboració de la Agència Valenciana de Turisme en la recuperació i regeneració del Poble Desert de la Guerra Civil. Manel Martínez, actual alcalde i candidat a la reelecció explica que “des que va començar la legislatura, l'equip de govern de majoria socialista ha estat molt preocupat per la recuperació del patrimoni de la Vilavella, ja que tenim molt que ensenyar i del que estar orgullosos. Per això, hem dut a terme diverses iniciatives sobre aquest tema i ara podrem veure una d'elles com és la recuperació del Poble Desert de la Guerra Civil. Per a això, ha sigut molt important comptar amb la implicació de la Agència Valenciana de Turisme, que dirigeix Francesc Colomer”.

    “En el Partit Socialista volem agrair que, des del primer moment, aquest ens autonòmic mostrara el seu interés en aquest projecte de recuperació perquè per a l'Ajuntament haguera sigut impossible realitzar-lo en solitari” indica Martínez que afig que “l'equip de govern que dirigisc ha tingut molt clar des de l'inici del mandat que la col·laboració entre administracions és fonamental per al bon funcionament d'ajuntaments com el de la Vilavella i ací sempre hem trobat la col·laboració de la Generalitat que dirigeix el president socialista, Ximo Puig”.

    A més, el candidat a l'alcaldia del PSPV-PSOE ha volgut agrair la implicació en el projecte d'associacions locals que fomenten aquest tipus d'activitats i de visites en la zona, així com de les veïnes i veïns de la localitat “que es preocupen per la recuperació del nostre patrimoni local, ja siga en aquest o en altres projectes que hem posat en marxa en aquests quatre anys. Les i els socialistes tenim clar que la Vilavella té un ric patrimoni natural i cultural que cal posar en valor per a reafirmar el nostre sentiment com a poble i en això hem treballat i treballarem sempre”.

    Pujar