22 d’octubre de 2020 22/10/20

PP: "El PSOE manté com a regidor al exalcalde de Vilavella expulsat de Diputació per intentar comprar a una edil del PP"

PP: "El PSOE manté com a regidor al exalcalde de Vilavella expulsat de Diputació per intentar comprar a una edil del PP" - (foto 1)
  • Luis Martínez: “Aquest és un clar exemple de la feblesa dels socialistes i de com actua el PSOE ja que diuen una cosa i després fan una altra”

El Partit Socialista de Castelló manté en les seues files com a regidor i portaveu de la Vilavella a Manel Martínez, exalcalde de la localitat i exdiputat provincial i que va ser forçat a dimitir després d'un escàndol mediàtic sense precedents. Un any després d'aquell vergonyós capítol, el PSOE de la província li manté com a càrrec públic, demostrant la feblesa dels dirigents socialistes de la província.

I és que fa un any es va destapar un escàndol amb enregistraments en les quals l'alcalde de Vilavella, el socialista Manel Martínez, intentava fer xantatge a una edil del Partit Popular. En elles arribava a assegurar que ell podria aconseguir que la tiraren del treball si no li donava suport com a alcalde (en estar el PSOE en minoria).

Aquest fet va motivar que el PSOE es vera forçat a expulsar-li de la Diputació i com a alcalde de la localitat. El coordinador general del PP, Luis Martínez, ha explicat hui que “un any després, els socialistes han sigut incapaços d'obligar-lo a deixar l'acta de regidor”.

El popular es pregunta que “si no és bo per a ser diputat o alcalde, no hauria de ser bo com a regidor de la Vilavella”. Per a Martínez, “aquest fet mostra la feblesa del secretari general dels socialistes al qual se li revelen tots els càrrecs de la província de manera constant”. Martínez ha preguntat a Ernest Blanch “on està aqueix PSOE exemplar i modèlic del qual tant parla” ja que “malgrat les imputacions i els escàndols polítics, els socialistes no actuen a la província” ja que van anunciar a so de bombo i platerets que el exalcalde anava a deixar la vida pública “i segueix com a edil en la localitat”.

Pujar