Castellano

Orenga (PSPV-PSOE) denuncia que l’equip de govern del PP i Independents per la Vilavella ha deixat els agricultors desatesos i sense cap ajuda

Orenga (PSPV-PSOE) denuncia que l’equip de govern del PP i Independents per la Vilavella ha deixat els agricultors desatesos i sense cap ajuda
  • La regidora socialista, Loles Orenga, assegura que “esta deixadesa impedeix que les persones que tenen terres afectades per plagues puguen acollir-se a subvencions”

La regidora del PSPV-PSOE de La Vilavella, Loles Orenga, denuncia que l’equip de govern del Partit Popular i Independents per la Vilavella ha deixat els agricultors del poble desatesos i sense cap ajuda. La socialista assegura que “la deixadesa de l’ajuntament impedeix que les persones que tenen terres afectades per plagues puguen acollir-se a subvencions per contrarestar els seus efectes”.

L’any passat la regidoria d’Agricultura de la Vilavella va suprimir les ajudes a les trampes de la mosca mediterrània, explica Orenga. Es tracta d’una de les plagues més nocives per a l'agricultura a escala mundial, que afecta multitud d’espècies de fruites i verdures, espacialment als cítrics. “Els agricultors sempre han patit una situació delicada, però enguany s’ha vist agreujada per la pedregada que vam tenir al mes d’abril”, recorda.

A més a més, segons la regidora socialista, el gener 2021 l’equip de govern del PP i Independents va deixar passar la subvenció de les trampes del cotonet de Sud-àfrica impedint que els afectats es pogueren beneficiar. “Esta és una altra plaga molt perillosa que afecta els cítrics i que ha perjudicat els nostres agricultors”, lamenta Orenga. “Des del Grup Municipal Socialista demanem al PP i Independents per la Vilavella que escolten els veïns i les veïnes del poble i treballen per ajudar-los”, conclou la regidora.

 

 

Pujar