25 d’octubre de 2020 25/10/20

Nules i la Vilavella sol·liciten al Ministeri de Foment una eixida en l'A7 sentit Castelló

Nules i la Vilavella sol·liciten al Ministeri de Foment una eixida en l'A7 sentit Castelló - (foto 1)
  • L’actuació està paralitzada des de fa molts anys i amb aquesta es vol descongestionar les entrades a les poblacions

Els ajuntaments de Nules i de la Vilavella demanen al Ministeri de Foment una eixida en l'autovia A7 sentit Castelló per a descongestionar les entrades a les respectives poblacions.

Sobre això, l'alcalde de Nules, David García, i l'alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, juntament amb els regidors d'Urbanisme d'aquestes localitats, Adrián Sorribes i Carmen Navarro, han signat un escrit que es remetrà al ministre de Foment, Íñigo de la Serna; al subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, i al cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Castelló, José Ignacio Suárez.

"En l'escrit sol·licitem que el Ministeri execute unes obres d'un tram inacabat amb les quals es donarà servei tant als veïns com als visitants dels dos municipis i es descongestionarà de trànsit l'altra entrada al poble", matisa l'alcalde de Nules, David García.

En concret l'obra consisteix a obrir una eixida en l'autovia A7, direcció Castelló, en el punt quilomètric 277,700, que una vegada finalitzada donaria cobertura als usuaris d'aquesta carretera i descongestionaria les entrades principals a aquestes poblacions.

Pujar