19 de gener de 2021 19/1/21

L'assemblea del PSPV-PSOE tria a Manel Martínez per a revalidar l'alcaldia de la Vilavella

L'assemblea del PSPV-PSOE tria a Manel Martínez per a revalidar l'alcaldia de la Vilavella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'assemblea del PSPV-PSOE tria a Manel Martínez per a revalidar l'alcaldia de la Vilavella - (foto 2)
  L'assemblea del PSPV-PSOE tria a Manel Martínez per a revalidar l'alcaldia de la Vilavella - (foto 3)

  L'assemblea del PSPV-PSOE ha elegit a Manel Martínez, actual alcalde de la localitat, per a encapçalar la llista del partit en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. Martínez assegura assumir el repte "amb responsabilitat, però amb orgull i amb il·lusió. És un honor que les meues companyes i companys hagen decidit que puga seguir al capdavant d'un projecte que vam començar ara fa quatre anys i en els quals hem demostrat que podem gestionar d'una altra manera, més pròxima a la ciutadania i recuperant un patrimoni local que ens fa incrementar el sentiment de pertinença a la Vilavella".

  El ja proclamat candidat explica que "vull tornar a ser l'alcalde per a continuar amb projectes com el tanatori o el carril bici, recordant els que hem conclòs en aquests quatre anys i que han canviat la fisonomia del nostre municipi, com la recuperació del barri antic, la remodelació del parc de la Vieta o la construcció de la coberta municipal del camp de futbol" i afegix que "han sigut uns anys de molta gestió i treball, però molt satisfactoris perquè hem anat donant a poc a poc el canvi que necessitava el municipi, després de tants anys de govern d'un mateix partit. Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes per continuar amb aquest canvi en les polítiques municipals i per continuar treballant braç a braç amb la ciutadania a fer continuar creixent a la Vilavella".

  Martínez conclou dient que "volem continuar en el govern i fer-lo amb un PSPV-PSOE el més fort possible, perquè encara que han sigut quatre anys de diàleg fructífer i constant amb la resta de l'equip de govern, hem de poder desenvolupar les nostres polítiques amb major autonomia" i demana a la gent de la Vilavella que "confie en nosaltres en les pròximes eleccions perquè durant aquests quatre anys s'ha pogut comprovar que volem a la nostra localitat i que no hem escatimat en treball per a millorar-la".

  Pujar