13 d’agost de 2020 13/8/20

El PP lamenta "el bast engany amb la falsa dimissió del exalcalde de Vilavella"

El PP lamenta "el bast engany amb la falsa dimissió del exalcalde de Vilavella" - (foto 1)
  • Els populars lamenten que malgrat dimitir continuï cobrant el seu sou sense anar a treballar i se li mantingui com a regidor

El Partit Popular ha lamentat avui el bast engany dels socialistes de la província amb la falsa dimissió del exalcalde de la Vilavella. De fet, el PSOE ha decidit no només continuar pagant-li un sou públic (sense anar a treballar) sinó que han decidit que segueixi com a càrrec públic i orgànic del PSOE.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, considera que “aquest ardit retrata la forma de funcionar dels socialistes” els qui “són experts en aquest tipus de tripijocs i enganys” i ha advertit que “amb aquestes maneres d'actuar no enganyen al PP, enganyen a l'opinió pública”.

El exalcalde de la Vilavella es va veure forçat a dimitir al juliol com a diputat provincial i com a alcalde després de conèixer-se que havia amenaçat a empleats públics i que havia intentat comprar la voluntat d'una regidora per a obtenir l'alcaldia.

Malgrat això, els socialistes han decidit pagar-li la nòmina d'agost amb diners públics, sense anar a treballar, i damunt “ara els socialistes diuen que li mantindran com a regidor”. La responsable popular ha demanat al secretari general Ximo Puig que actuï ja que “si una persona no és digna per a ser diputat i per a ser alcalde, no hauria de ser-ho per a ser regidor”.

Per a Vicente-Ruiz “aquesta dimissió per capítols sembla que només oculta el fet de continuar pagant-li el sou a Martínez”. Els populars han demanat “que deixi tots els càrrecs públics i orgànics” i que “retorni la nòmina d'agost que ha cobrat per no anar, ni tan sols, a treballar”.

Pujar