10 de desembre de 2019 10/12/19

Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella

Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella - (foto 2)
  Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella - (foto 3)
  Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella - (foto 4)

  Abelardo Zaragoza és el candidat a l'alcaldia de la Vilavella per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran al maig. Zaragoza ha sigut triat pels militants del PP de la Vilavella, durant la Junta Electoral, els qui consideren que és el millor representant que podia tindre la formació política per les seues qualitats com a gestor i per la seua qualitat humana, oferint unitat en el PP de la Vilavella.

  Zaragoza, de 52 anys i veí de la Vilavella, està casat i és pare de dues filles. Després de la seua elecció com a candidat a l'alcaldia va traslladar a tots els militants i simpatitzants la seua il·lusió i perspectives de canvi a la Vilavella amb una sèrie de projectes i idees per a millorar el poble i en benefici dels seus habitants que prompte anunciarà. L'economia local, l'ocupació, el desenvolupament industrial i la millora en les àrees socials com a educació, sanitat i persones majors són alguns dels punts on centrarà el seu discurs el candidat a l'alcaldia.

  El president del Partit Popular a la província de Castelló, Miguel Barrachina, juntament amb la presidenta local del PP a la Vilavella, Inma Traver, van felicitar el candidat i li van traslladar la seua absoluta confiança per a optar a representar pròximament a tots els veïns de la Vilavella.

  ocultar
  Abelardo Zaragoza, candidat a alcalde de la Vilavella
  Pujar