16 de juliol de 2020 16/7/20

Vilafamés organitza les IV Jornades de les Dones

Vilafamés organitza les IV Jornades de les Dones - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vilafamés organitza les IV Jornades de les Dones - (foto 2)

  Vilafamés organitza a partir d'aquest divendres, dia 8, les IV Jornades de les Dones amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Una activitat organitzada per l'Associació de Mestresses de Casa i pel col·lectiu Amics del Casc Antic de Vilafamés, amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera Cerní (MACVAC), i que compta amb un extens programa que inclou des de teatre fins a un recital poètic.

  La trobada s'encetarà a les sis de la vesprada de divendres amb la inauguració de l'exposició "No + princeses", al local de les Mestresses de Casa. Més tard, a les set, tindrà lloc un cine fòrum al saló de la Caixa Rural. Per al dissabte al matí s'ha organitzat el taller de jocs "Juguem...igual?" per a educar als xiquets i xiquetes en el valor de la igualtat. Passat el migdia s'inaugurarà l'exposició "Artefactos", de Leticia Roig, al MACVAC. Després de dinar tindrà lloc un café poètic.

  Per la vesprada, la representació de l'obra de teatre "Entre las piernas", de la companyia teatral 'Las Mosquitas Muertas', posarà fi al programa d'activitats.

   

  Pujar