Castellano

Vilafamés enceta les festes de Sant Miquel

Vilafamés enceta les festes de Sant Miquel

    Vilafamés enceta les tradicionals festes de Sant Miquel amb el muntatge de cadafals, que enguany suposarà l'estrena del nou corral de bous que s'ha adquirit en propietat per part de l'Ajuntament. Les primeres jornades de les festes en honor al patró de la localitat tenen un component majoritàriament taurí. Així, demà divendres tindrà lloc l'embolada d'un bou a la qual seguirà l'espectacle de la discomòbil 'The End', que comptarà amb la col·laboració dels 'Quintos'.

    La programació del dissabte compta amb l'entrada i prova de bous i vaques a càrrec de la ramaderia de Jaime Tárrega, que també serà protagonista de la exhibició de la vesprada. Més tard es desencaixonarà un bou feréstec que s'embolarà per la nit. Però durant el dia també tindran cabuda altres activitats, com la benedicció de les fogassetes, un parc infantil amb castell inflable, globofèxia, pista americana timpson i saltímetre, i un dinar de 'tombet' organitzat per  l'Ajuntament.

    El dia gran de la festa serà el diumenge, amb la celebració de la processó a l'Ermitori de Sant Miquel, una jornada que finalitzarà amb la representació de dos sainets 'El pepino i el meló' i 'Esto es un disparate' a càrrec de la companyia teatral 'El Baladre'.

    La programació conclou el pròxim dilluns amb un tast de vins tradicionals, la missa del Crist de la Sang, l'exhibició de bous i vaques i 'Vilafamés amb globus aerostàtic'.

    Pujar