21 de gener de 2021 21/1/21

Vilafamés dissenya un equip de govern amb l'objectiu de consolidar el treball iniciat ara fa 4 anys

Vilafamés dissenya un equip de govern amb l'objectiu de consolidar el treball iniciat ara fa 4 anys - (foto 1)

  Vilafamés ja coneix les competències que tindran cadascun dels quatre membres del govern municipal. Després d'una reunió de l'equip que integren l'alcalde, Abel Ibáñez, i els regidors, Borja Andrada, Isabel Nebot i Alba Iris Baldayo s'han establert les àrees que gestionaran cadascun d'ells amb l'objectiu de continuar amb la tasca iniciada fa 4 anys.

  La nova estructura de l'equip de govern pretén consolidar “un projecte basat en la transparència, la participació i el benestar, pensat per a millorar el dia a dia de les persones i potenciant la identitat com a poble”.

  L'alcalde assumirà les àrees de Governació, Urbanisme, Cultura, Patrimoni i BIC, mentres  que Isabel Nebot es farà càrrec d'Agricultura, Medi Ambient, Aigua, Educació, Sector Productiu, Festes i Joventut.  Per la seua banda, Borja Andrada coordinarà Turisme, Benestar Social i Igualtat, Noves Tecnologies i Comunicació i Transparència, i Alba Iris Baldayo serà la portaveu de l'equip de Govern i assumirà les regidories de Personal, Hisenda i Tresoreria, Sanitat i Esports

  El nou equip de govern ha iniciat el seu mandat “amb molta il·lusió” i assegurant que “treballarem amb responsabilitat i per a totes i tots els vilafamesins.

   

  Pujar