29 de novembre de 2020 29/11/20

Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes

Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes - (foto 2)
  Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes - (foto 3)
  Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes - (foto 4)
  Els veïns de Vilafamés valoren les novetats introduïdes en les festes - (foto 5)

  Els veïns i veïnes de Vilafamés han mostrat públicament la seva satisfacció pel desenvolupament de les festes patronals que van finalitzar ahir al municipi. Segons ha apuntat el regidor de Festes, Sergi Trilles, han estat molts els que s'han dirigit a la Comissió de Festes per valorar les novetats introduïdes en la programació.

  I és que aquest any la Comissió de Festes ha programat nombroses novetats en els 10 dies de celebracions. El Correfoc, la carrera d'autos bojos, la recuperació d'actes tradicionals, el castell de focs artificials, les novetats en les orquestres ... han estat només algunes de les propostes en què s'ha innovat.

  A més Sergi Trilles també ha valorat el bon funcionament de la neteja al municipi. El manteniment de carrers i places ha estat executat per persones de la localitat després el contracte públic que va realitzar el consistori.

  Trilles ha apuntat que les festes s'han abaratit i han millorat la seva qualitat. L'edil ha incidit en els tres grups de treball de la Comissió de Festes que han fet possible la coordinació de tots els actes. Així mateix ha agraït la participació de totes les associacions, col·lectius i penyes que fan possible el desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats.

  Activitats infantils

  Les festes han pensat de manera especial en els més menuts. La globotada, la traca caramelera, el teatre, els tallers musicals, la primera batucada infantil, la màgia, el gran mural que s'ha elaborat ... han estat algunes de les propostes per al públic infantil i familiar.

  Concursos

  Un altre aspecte rellevant en les festes han estat els nombrosos concursos que s'han celebrat. Des del concurs de cartells de les festes fins al d'engalanament de carrers, passant per les postres, disfresses, emboladors, ramaderies ... Tots ells han registrat una notable participació.

  Nous espais

  El disposar d'un nou espai a la Plaça Ferrer Fons ha afavorit el desenvolupament de nombrosos actes. El recinte, remodelat recentment pel consistori, ha permès organitzar nombroses activitats lúdiques en l'epicentre de les celebracions. A més la carpa per orquestres situada a la Plaça de la Tanca ha millorat les condicions dels espectacles.

  Des de l'Ajuntament també es valora l'absència d'incidents taurins i la implicació i responsabilitat de tots els veïns i veïnes.

  Pujar