elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés

Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés
  MÉS FOTOS
  Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés - (foto 2)
  Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés - (foto 3)
  Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés - (foto 4)
  Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés - (foto 5)
  Els Reis Mags traslladen la il·lusió a Vilafamés - (foto 6)

  Els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van arribar muntats a cavall a Vilafamés, on centenars de xiquets i xiquetes esperaven amb nervis i, al mateix temps, amb il·lusió i esperança la seua arribada. Acompanyats per la banda de música la Lira de l'Associació Cultural La Roca i una gran quantitat de veïns i veïnes van recórrer diversos carrers de la localitat fins arribar a la plaça de l'Ajuntament, on van ser rebuts per les autoritats municipals.

  Una vegada finalitzat el protocol institucional els tres mags i el seu seguici, al que acompanyaven desenes de persones, es van dirigir a l'Esglèsia de l'Assumpció, lloc en el qual els esperaven, ansiosos, els xiquets i xiquetes. Allí, Melcior va dedicar unes paraules als assistents i després els Mags 'Orient, amb l'ajuda dels seus acompanyants, van lliurar els regals complint els desitjos expresats a les cartes rebudes en les darreres setmanes.

  Tant els més menuts, com les seues famílies van gaudir d'un moment únic en el qual la màgia i els somriures van envair l'atmosfera de l'esglèsia, en un acte que també va comptar amb la col·laboració de l'AMPA del CEIP Sant Miquel, que va organitzar el lliurament dels regals.

  Pujar