28 d’octubre de 2020 28/10/20

Pirotècnia i espectacles taurins per a despedir les festes patronals de Vilafamés

Pirotècnia i espectacles taurins per a despedir les festes patronals de Vilafamés - (foto 1)
  • El ferro d'Alberto Garrido ha protagonitzat la darrera jornada del concurs de ramaderies

MÉS FOTOS
Pirotècnia i espectacles taurins per a despedir les festes patronals de Vilafamés - (foto 2)
Pirotècnia i espectacles taurins per a despedir les festes patronals de Vilafamés - (foto 3)
Pirotècnia i espectacles taurins per a despedir les festes patronals de Vilafamés - (foto 4)

Vilafamés posa avui punt i final a 10 dies intensos d'activitats que han marcat la vida diària de veïns i veïnes en els quals han destacat la música, els espectacles taurins, les activitats infantils i la gastronomia. En total, quasi 70 actes que han comptat amb un alta participació i que han atret a visitants d'altres localitats.

Les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció han finalitzat amb una jornada en la qual les activitats taurines han tornat a ser el plat principal, i que s'ha iniciat amb la tradicional entrada de bous i vaques de la ramaderia de Jaime Tárrega.

Després, la cinquena i darrera jornada del concurs de ramaderies ha comptat avui amb la participació del ramat d'Alberto Garrido, guanyador de l'edició de 2018. Les vaques i bous de la Torre d'en Domenec han donat un bon joc als retalladors i han continuat amb el bon nivell demostrat per la resta de ramaderies participants durant la setmana: Ligallo de Gàguil (Tarragona); Vicente Benavent de Quatretonda (València), Germans Monferrer de Formiche Alto (Teruel), i Asensi de Tormos (Alacant). Els espectacles taurins finalitzaran amb l'eixida de vaques pel carrer Sant Antoni.

La cloenda a la setmana gran de Vilafamés arribarà amb la traca final que s'encendrà a la mitjanit. S'iniciarà a la plaça del Ventorrillo, arribarà a la avinguda Fabián Ribés, passarà per la plaça de la Font i finalitzarà al planet de l'Església de l'Assumpció. A continuació, es llançarà un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló.

Pujar