25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Ajuntament inicia la construcció de l'Alberg Municipal de Vilafamés

L'Ajuntament inicia la construcció de l'Alberg Municipal de Vilafamés - (foto 1)
  L'Ajuntament de Vilafamés ha iniciat la construcció de l'Alberg Municipal, un cop finalitzades les festes patronals. L'equip de govern ha esperat que finalitzaren els actes festius per al començament i execució de les obres. De manera que els treballs no molestaren als veïns i als nombrosos visitants que han viscut aquesta setmana gran a la vila. Pel mateix motiu es tanca la piscina municipal, que va obrir al juny, abans del que és habitual, i ha tancat a partir del 22 d'agost perquè les obres de l'Alberg puguen lliurar-se en els terminis previstos.
   
  L'actual equip de govern del pacti del Batle ha redactat la memòria del projecte i ha realitzat l'adjudicació de les obres. El cost és de 198.000 euros. L'actuació també inclou la remodelació integral dels vestidors de la piscina. Per a l'execució dels treballs s'ha comptat amb empreses del municipi.
   
  L'objectiu del consistori és potenciar l'oferta de pernoctació destinada a un tipus de turisme juvenil i de caràcter esportiu.

  "Deixadesa de l'anterior equip de govern"
   
  Des de l'equip de Govern del pacte del Batle l'alcalde, Abel Ibáñez i el regidor d'Urbanisme, Sergi Trilles han assenyalat que "el PP no va realitzar cap tràmit per portar a bon port els treballs. Només entrar al govern municipal vam haver de realitzar el projecte tècnic, signar el conveni amb la Diputació i realitzar tots els tràmits per fer possible l'obra, que va estar a punt de perdre's per la falta de diligència de l'anterior corporació".
   
  De fet, Ibáñez i Trilles han apuntat que "la Diputació no va pressupostar l'alberg el 2015, sinó en l'exercici de 2016, els diners s'han aprovat en una junta de govern celebrada aquest any i el conveni s'ha signat aquest any".
  Pujar