18 de gener de 2021 18/1/21

“El bipartit nega al PP els contractes menors adjudicats en la legislatura”

“El bipartit nega al PP els contractes menors adjudicats en la legislatura” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  “El bipartit nega al PP els contractes menors adjudicats en la legislatura” - (foto 2)

  El Grup Popular de Vilafamés ha denunciat avui que el govern bipartit, PSPV - Compromís, haja negat la relació de contractes menors i el llistat d'empreses adjudicatàries de tota la legislatura, evitant així donar resposta a la petició efectuada pel PP el passat 4 de gener i que havia d'haver-se contestat en el termini de cinc dies hàbils.

  La portaveu del PP, Marisa Torlà, ha lamentat que “lluny de justificar la desinformació i falta de transparència ens han remès en uns dies a consultar el Portal de Transparència on a dia d'avui i, malgrat estar obligats, encara no apareix publicada aquesta informació”.

  Torlà, que ha manifestat no entendre el “perquè del bloqueig informatiu”, ha demanat a l'alcalde socialista, Abel Ibáñez, que “per a evitar alimentar la polèmica s'apresse a donar aquesta informació que havia d'estar penjada ja en la web municipal sense necessitat que des del Partit Popular la demanarem”. “Esperem que darrere d'aquesta opacitat i falta de transparència no existisca cap interès particular de l'equip de govern per evitar que isquen a la llum algunes contractacions o actuacions que puguen danyar la seua gestió el front del consistori”, ha declarat l'edil popular.

  Pujar