22 de gener de 2020 22/1/20

PP: "El bipartit aprova per sorpresa i amb urgència un pressupost sense consensuar amb el PP"

PP: "El bipartit aprova per sorpresa i amb urgència un pressupost sense consensuar amb el PP" - (foto 1)

  El Grup Popular de Vilafamés ha lamentat que l'equip de govern bipartit, PSOE - Compromís, acabe amb el diàleg de l'etapa del govern del PP per a aprovar "per sorpresa i amb urgència" un pressupost que no s'ha donat a conèixer amb anterioritat a l'oposició.

  La portaveu del PP, Marisa Torlà, ha criticat que la "falta de diàleg i interès de negociació de l'equip de govern en voler aprovar en temps rècord i en un plenari ad hoc un pressupost que ni siquera ha passat per comissions", ha impedit que des del PP "poguérem aportar propostes i iniciatives per a la seua inclusió en els pressupostos el que ha provocat la nostra abstenció". "Seria totalment irresponsable per la nostra banda aprovar un pressupost que se'ns va fer arribar amb menys de 24 hores d'antelació i que no hem tingut temps ni de llegir", ha declarat els popular.

  "PSOE i Compromís de Vilafamés haurien de prendre exemple del Govern Provincial i portar el model de diàleg i participació del PP als municipis on governen en lloc de bloquejar acords, alçar barreres i donar l'esquena al diàleg", ha assenyalat Torlà.

  ocultar
  PP: "El bipartit aprova per sorpresa i amb urgència un pressupost sense consensuar amb el PP"
  Pujar