11 de desembre de 2019 11/12/19

Una zona verda, font d'aigua i porta d'accés completen les dotacions de l'aulari del Sarthou, que avança a bon ritme

Una zona verda, font d'aigua i porta d'accés completen les dotacions de l'aulari del Sarthou, que avança a bon ritme - (foto 1)
  • La regidora d'Educació, Aida Beteta, visita les obres del projecte juntament amb la direcció del centre i tècnics d'Urbanisme

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha visitat els treballs de construcció del nou aulari d'infantil del col·legi Carles Sarthou per a conéixer l'estat de les obres, juntament amb tècnics del departament d'Urbanisme, de la Conselleria d'Educació, empresa i direcció del centre. Els treballs, amb un pressupost d'adjudicació d'1.170.000 euros, dotaran al col·legi d'un nou edifici d'aules per a les unitats d'educació infantil. A més, tal com es va avançar en la reunió, el projecte contempla també la creació d'una zona verda entre el gimnàs i l'aulari, la instal·lació d'una font aigua al pati de Primària i una nova porta d'accés per a afavorir la seguretat de la comunitat educativa, entre altres actuacions.

“La construcció de l'aulari de Carlos Sarthou avança segons el que es preveu, en temps i també en la dotació de xicotetes actuacions que milloraran la qualitat de vida en el centre. Amb aquest objectiu, tal com s'ha valorat amb la direcció, una de les principals accions que s'inclouen en el projecte és la creació d'una zona enjardinada entre el gimnàs i l'edifici, que dote de major espai verd el recinte”, assenyala Beteta. “D'aquesta manera, l'increment de superfície construïda a l'interior del recinte del col·legi, tal com ha reclamat sempre la comunitat educativa, es veurà compensat amb aquesta àrea que esponjarà l'espai”, valora la regidora. D'altra banda, els eucaliptus situats a la zona de la tanca seran substituïts per arbratge autòcton de creixement lent, que no afecte el sòl. Una font d'aigua i l'habilitació d'una pista d'handbol en l'actual pati de terra són altres de les actuacions que inclou el projecte, les obres del qual van començar el mes de juny, amb un termini de 12 mesos.

ocultar
Una zona verda, font d'aigua i porta d'accés completen les dotacions de l'aulari del Sarthou, que avança a bon ritme
Pujar