6 de desembre de 2019 6/12/19

PP: "Ximo Puig deu més de 3,8 milions d'euros a Vila-real"

PP: "Ximo Puig deu més de 3,8 milions d'euros a Vila-real" - (foto 1)
  • El PP lamenta la greu morositat de la Generalitat amb Vila-real i el silenci còmplice de l'equip de govern

La Generalitat Valenciana deu a Vila-real més de 3,8 milions d'euros. Una escandalosa xifra que eleva a més de 30 milions d'euros el deute que el Consell acumula amb els ajuntaments de la província de Castelló. Una xifra de la qual un total de 1,6 milions correspon a la legislatura passada.

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha manifestat que “és una llàstima que l'alcalde que sempre és tan reivindicatiu calli quan es tracta d'exigir als seus caps que paguin” i ha denunciat el càstig de la Generalitat a Vila-real posat que “no és ja que no compleixin amb el que prometen, és que a més el que anuncien que faran, després no ho paguen”.

Folgado ha lamentat que “Vila-real sigui de les ciutats de la província a les quals més diners se'ls deu per part de Puig i Oltra” i que a això se li sumi el silenci còmplice de l'equip de govern de la localitat.

A més, la Generalitat centra els seus deutes en qüestions com el pagament a ajudes per al benestar social (fins a 800.000 euros en assumptes socials en general), qüestions com els programes d'ocupació i itineraris d'integració laboral, així com la inversió en Educació.

La greu morositat de Puig i Oltra “posa de manifest que el veritable problema de Vila-real és la ineficaç gestió socialista” tant de l'alcalde com de la Generalitat.

ocultar
PP: "Ximo Puig deu més de 3,8 milions d'euros a Vila-real"
Pujar