23 d’octubre de 2020 23/10/20

Xavi Castillo arriba el 24 de gener a Vila-real amb el seu nou espectacle 'La Bíblia: Antic i Nou Testament!!'

Xavi Castillo arriba el 24 de gener a Vila-real amb el seu nou espectacle 'La Bíblia: Antic i Nou Testament!!' - (foto 1)

  El proper 24 de gener torna a Vila-real i de nou col·laborant amb l'associació Conquistando Escalones, l'humorista valencià Xavi Castillo. Aquesta vegada ho fa en la seua nova obra: 'La Bíblia: Antic i Nou Testament!!' on analitza i satiritza alguns dels principals passatges de les escritures.

  La companyia Pot de Plom ens avança: "...farem un repàs de La Creació, El Diluvi Universal, Moisés i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles... Històries que tots coneixem, però que anant a text original, cobren una força còmica brutal."

  Tal i com indica el president de Conquistando Escalones, Abrahán Guirao, "estem molt agraïts a Pot de Plom en general i Xavi Castillo en particular, de la seua constant predisposició per a ajudar-nos i ficar-ho tot tan fàcil sempre. Sempre te una gran aceptació de públic i sent una obra nova i tan particular, confiem que més encara".

  El espectacle tindrà lloc el citat divendres 24 de gener a les 22.00h a l'Auditori Músic Rafael Beltràn Moner , organitzar per l'Associació Conquistando Escalones i comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real i la Regidoría de Cultura.

  Les entrades ja estàn a la venda en Brosses (C/Cova Santa 39 de Vila-real) i a la web de Servientradas. Anticipada es un donatiu de 10€, en taquilla seràn 15€.

  A benefici de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH.

  Pujar