8 de desembre de 2019 8/12/19

La xarxa wifi pública de Vila-real s’amplia amb el tercer punt de connexió

  La xarxa de wifi pública que l'Ajuntament de Vila-real posa a la disposició dels vila-realencs de manera gratuïta amplia els seus punts de connexió amb una nova zona oberta a l’entorn del jardí de la Maiorasga. D'aquesta manera, Vila-real wifi és ja accessible a tres punts del municipi: la plaça Major, el paratge natural del Termet de la Mare de Déu de Gràcia i la zona nord de la ciutat. L’elecció d’aquest tercer accés, ja en funcionament, és fruit de l’enquesta realitzada pel departament de Noves Tecnologies a través de l’app municipal per a conéixer les preferències i necessitats dels veïns.

  La regidora de l’àrea, Mónica Mañas, ha valorat de manera molt positiva l’acollida de la xarxa municipal de wifi per part dels vila-realencs. Des de la seua posada en marxa, al maig de l'any passat, la zona wifi de la plaça Major ha registrat 1.953 usuaris, mentre que la zona del Termet suma ja altres 584 registres des que va començar a funcionar, a l'agost de l'any passat. Al llarg d'aquest temps, el nombre de connexions entre tots dos punts està prop d’assolir les 7.000.

  Igual que a la plaça Major i al Termet, a la Maiorasga també es col·locaran panells indicatius amb el codi qr per a facilitar l'accés dels usuaris al registre previ necessari en la primera connexió, en compliment de la legislació vigent en la matèria. “Es tracta d'un registre molt senzill i ràpid, amb informacions bàsiques com l'adreça de correu electrònic, i únic; és a dir, després del primer registre, les successives connexions són autonòmiques”, recorda Mañas.

  “Amb aquesta nova zona wifi a la Maiorasga seguim avançant en l'extensió de les noves tecnologies entre tots els vila-realencs, facilitant l'accés a internet a totes les persones en igualtat de condicions, independentment de la seua situació, i contribuint també a reduir la bretxa digital entre joves i majors”, conclou.

   

  ocultar
  La xarxa wifi pública de Vila-real s’amplia amb el tercer punt de connexió
  Pujar