20 de gener de 2021 20/1/21

La xarxa de biblioteques de Vila-real convida als xiquets i xiquetes a participar per correu electrònic en el VII Concurs de Punts de Llibre

La xarxa de biblioteques de Vila-real convida als xiquets i xiquetes a participar per correu electrònic en el VII Concurs de Punts de Llibre - (foto 1)

    Amb motiu del Dia del Llibre, el pròxim 23 d'abril, la xarxa de biblioteques de Vila-real presenta un any més el tradicional Concurs de Punts de Llibre, convidant especialment a tots els xiquets i xiquetes de Vila-real a realitzar un dibuix relacionat amb el Dia Internacional del Llibre. “Tots els anys, en les diferents dates commemoratives, la xarxa de biblioteques celebra concursos per a incentivar la lectura, sobretot entre els més xicotets”, ha explicat la regidora de Cultura, Rosario Royo. Habitualment els dibuixos han d'entregar-se en les diferents biblioteques, no obstant això, la setena edició del Concurs de Punts de Llibre s'adapta a la situació actual i rebrà tots els dibuixos de manera telemàtica.

    Així doncs, per a participar en el concurs cada participant haurà de dibuixar i pintar en un rectangle de 5x17 cm una il·lustració o un text amb allò que pense en relació amb el Dia del Llibre. Una vegada acabat, els i les participants hauran de fer-li una foto i enviar-la a activitatsbibliotecavilareal@gmail.com. El servei municipal de biblioteques, format per la Biblioteca Central, les agències de lectura del Pilar i els Solades triarà als i les guanyadores i tots els dibuixos decoraran les biblioteques infantils de la ciutat quan tornen a obrir.

    “Encara que les biblioteques estiguen tancades, volem estar més presents que mai i continuar treballant per potenciar la lectura com un bon hàbit, atés que la lectura és un dels nostres millors amics en aquests moments”, ha afirmat Royo. Per a qualsevol dura o pregunta, poden telefonar als números habituals dels diferents centres bibliotecaris en horari de vesprada, de 16.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres. “Des de la Regidoria  de Cultura i la xarxa de biblioteques de Vila-real convidem a tots els xiquets i xiquetes a participar d'aquest concurs i celebrar tots junts el Dia del Llibre”, ha conclòs la regidora.

    Pujar