29 de novembre de 2020 29/11/20

El Villarreal CF perd a Coquelin un mes

El Villarreal CF perd a Coquelin un mes - (foto 1)
  • El migcampista, clau en l'onze d’Emery, estarà entre 3 i 4 setmanes en el dic sec per un trencament muscular

Les notícies al Villarreal CF no són del tot bones durant l'última setmana. A més de la golejada patida davant el Barça i la falta de solidesa del nou projecte groguet, Emery perd al seu migcampista Francis Coquelin durant el mes vinent.

Un trencament muscular en els isquiotibials de la seua cama dreta apartarà al francés dels terrenys de joc en un període de temps comprés entre les 3 i les 4 setmanes.

El futbolista s'havia convertit en tan sols tres partits disputats en un fix en els onzes titulars d’Unai Emery. Ara, després de la seua lesió, el tècnic haurà de trobar-li substitut en la seua plantilla i el més indicat és Vicente Iborra. Fins al moment havia funcionat com a revulsiu en les segones parts, donant descans a altres companys. Aquesta campanya ha vist Iborra com la competència en el seu lloc augmentava amb els fitxatges tant de Coquelin com de Dani Parejo.

La infermeria grogueta continua donant entrada a futbolistes, ja que el migcampista francés s'uneix a les lesions musculars d'Alfonso Pedraza i de Rubén Peña, més la baixa de llarga duració d'Alberto Moreno, que ja ha sigut intervingut quirúrgicament i iniciarà la seua recuperació.

Tots ells no podran estar disponibles per a la següent trobada en l'Estadi de la Ceràmica, demà dimecres davant l'Alavés.

Pujar