6 de juliol de 2020 6/7/20

Vila-real se suma al Repte del Reciclatge d'Ecoembes amb l'objectiu d'incrementar almenys un 15% la recollida d'envasos

Vila-real se suma al Repte del Reciclatge d'Ecoembes amb l'objectiu d'incrementar almenys un 15% la recollida d'envasos - (foto 1)

    La ciutat de Vila-real se suma aquest mes de juny al Repte del Reciclatge, llançat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural juntament amb Ecoembes i el Consorci Pla Zonal de Residus C2. L'objectiu de la campanya, que tindrà lloc amb diferents accions a la plaça de la Vila els dies 14, 19 i 26 de juny, és afavorir la conscienciació ciutadana sobre la importància del reciclatge i impulsar la recollida selectiva i reciclatge dels envasos lleugers.

    La iniciativa comptarà amb accions informatives, una furgoneta del reciclatge, xarrades i activitats lúdiques, amb l'objectiu d'incrementar en almenys un 15% l'aportació  d'envasos lleugers per habitant durant dos mesos consecutius i el ‘repte’ final de ser el municipi del pla zonal C2 que més quilos per habitant recollits en còmput anual. El premi ascendeix a 6.000 euros, a donar a l'entitat social triada.

    Pujar