elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real serà seu de la 18ª Nit d'Escola Valenciana

Vila-real
Vila-real
  • L'esdeveniment es realitzarà el pròxim 13 de novembre

Vila-real acollirà dissabte que ve 13 de novembre la 18a Nit d'Escola Valenciana, un esdeveniment que per primera vegada se celebrarà a la Plana Baixa.

La Nit d'Escola Valenciana tindrà lloc a les 19.00 hores a l'Auditori Municipal i estarà conduït per la periodista i poetessa, de Vila-real, Susanna Lliberós i estarà dirigida per la dramaturga Nuria Vizcarro. La programació compta també amb Escandell Teatre que oferirà una actuació en la plaça Major. Per a acudir de públic a l'acte, cal inscriure's el web 18nit.escolavalenciana.org.

Cada any, Escola Valenciana reuneix activistes i persones vinculades en l'entitat, representants institucionals i personalitats valencianes. La Nit d'Escola Valenciana és també el moment en el qual es reconeix la tasca de Normalització de la llengua valenciana que realitzen persones i col·lectius, i es lliuren els guardons ‘Intentant la Llibertat’, de l'escultor valencià Andreu Alfaro, que reconeixen la Trajectòria Individual, l'ús social del valencià i el guardó Extraordinari.

Pujar