20 de setembre de 2020 20/9/20

Vila-real serà seu del Campionat d’Escacs provincial individual durant els mesos d’octubre i novembre

Vila-real serà seu del Campionat d’Escacs provincial individual durant els mesos d’octubre i novembre - (foto 1)
  • El Club d’Escacs Vila-real organitza la trobada, que també es jugarà en les províncies de València i Alacant, que es disputarà a la Fundació Caixa Rural

Vila-real es convertirà durant els mesos d'octubre i novembre en seu del Campionat d'Escacs provincial individual. La prova, que es disputarà també a València i Alacant, respectivament, estarà organitzada pel Club d’Escacs Vila-real i es jugarà en el centre social de la Fundació Caixa Rural, que és seu d'alguns clubs esportius de la ciutat, amb els que l'entitat col·labora en l'impuls d'activitats com, en aquest cas, els escacs, a causa del seu ampli calat a Vila-real.

Els dies de joc seran els dissabtes 1, 8, 22 i 29 d'octubre i el 5, 12 i 19 de novembre. En total, set jornades en les quals els participants, de les categories absoluta i preferent, seran aparellats mitjançant el programa informàtic VEGA i s'aniran enfrontant en diferents etapes eliminatòries fins a quedar un guanyador.

En les sessions, que començaran sempre a les 16.30 hores, s'utilitzarà el sistema de joc suís a set rondes i tindran un ritme de 90 minuts més un increment de 30 segons per jugada. Així mateix, podran participar tots els jugadors que tinguen la llicència en vigor i que disposen de la corresponent categoria o que hagen aconseguit 2.150 punts FIDE en absolut o 2.000 punts FIDE en el cas dels qui juguen en preferent, i que en cap cas hagen perdut la categoria jugant.

Pujar