elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real s'anticipa al Nadal amb la fira de Santa Catalina

Vila-real s'anticipa al Nadal amb la fira de Santa Catalina
  • Es tracta de la primera edició com a Fira d'Interés Turístic Autonòmic

Vila-real es prepara per a viure una nova edició de la Fira de Santa Catalina, la primera edició com a Fira d'Interés Turístic Autonòmic, una distinció que va atorgar la Generalitat Valenciana el mes d'agost passat i que suposa “un suport cap a les nostres tradicions i un empenyiment turístic per a Vila-real”, segons el regidor de Turisme, Diego A. Vila.

En la fira hi haurà una selecció de productes que no poden trobar en altres comerços o mercats. Es tracta de ser un esdeveniment amb els productes més artesanals possible, segons l'edil.

La fira de Santa Catalina tindrà lloc el diumenge 27 de novembre amb 225 parades, que es distribuiran entre la plaça Major, el Raval, el carrer José Ramón Batalla, Hospital i Cardenal Tarancón, amb un recinte més gran per a donar cabuda a les parades que enguany tindran major separació per a garantir la seguretat i evitar incidències per possibles contagis de covid.

La mocadorada de Vila-real

En la fira de Santa Catalina es trobarà una selecció productes com a castanyes, dàtils o fruita seca amb els quals poder gaudir de la tradicional mocadorada de Vila-real. Es tracta de productes de temporada, propis de l'hivern, típics amb la proximitat del Nadal.

Tipus de parades i ubicació

Diego A. Vila ha explicat que les parades se situaran de la següent manera: 57 en la plaça Major, 54 en el Raval, 78 en José Ramón Batalla i Hospital, 36 a Tarancón i 20 seran ONG de Vila-real.

Per tipologia, 65 seran d'alimentació, 2 de licors i cerveses artesanals, 29 de joguets, 27 d'artesania, 9 de bijuteria, 17 de complements i 76 seran per a estands de papereria, plantes, decoració o la tómbola, entre altres. També hi haurà una fira d'atraccions al jardí Jaume I.

Per procedència, 65 de les parades són de Vila-real, 65 de la província de Castelló, 68 de la Comunitat Valenciana i 27 de la resta d'Espanya.

Pujar