elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real reprén la Fira de l'Estudiant per a facilitar als joves l'elecció de la seua trajectòria professional

    La Regidoria de Joventut recupera la celebració de la Fira de l'Estudiant, la primera edició de la qual va haver d'anul·lar-se l'any passat arran de l'esclat de la pandèmia, amb l'objectiu de posar per primera vegada en comú totes les opcions formatives i eixides laborals a l'abast dels estudiants de Vila-real i, d'aquesta manera, facilitar als joves l'elecció de la trajectòria professional. Amb un format en línia, adaptat a les actuals circumstàncies, la primera Fira de l'Estudiant de Vila-real se celebrarà del 10 al 14 de maig i compta ja amb mig centenar d'estands confirmats i quatre ponències professionals.

    "La joventut és el present però sobretot el futur de Vila-real i volem estar al costat dels nostres joves per a donar-los suport en un camí massa vegades ple d'obstacles”, detalla la regidora de Joventut, Anna Vicens. La Fira de l'Estudiant està enfocada en la tendència internacional STEAM, que considera a la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques com les grans branques del futur laboral. De moment, té confirmada la participació de 57 expositors de formació reglada, no reglada, formació professional, acadèmies, Exèrcit o Policia, als quals els usuaris podran dirigir les seues consultes -per xat en directe o per correu-. A més, els inscrits podran participar en quatre xarrades professionals: La importància de la formació contínua; Programes de mobilitat internacional; La formació professional i les seues eixides laborals; i STE(A)M: la formació del futur i del present.

    “Tenim ja confirmada la participació de pràcticament tots els centres de secundària de la ciutat, a més d'alguns centres de la província, el programa JOOP o l'Escola d'Adults”, assenyala Vicens, qui avança que la inscripció a la fira s'obrirà formalment demà dilluns. La Fira de l’Estudiant es desenvoluparà en el web firadelestudiant.es i per a accedir a la plataforma tan sols és necessari una adreça de correu electrònic.

    Pujar