elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real reclama campanyes en defensa de la carn "que el PSOE menysprea a nivell internacional"

El PP de Vila-real reclama campanyes en defensa de la carn "que el PSOE menysprea a nivell internacional"
  • El president dels populars, Adrián Casabó, reivindica campanyes de promoció del consum de “un producte excel•lent” enfront d'una esquerra que la menysprea

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha reivindicat hui l'excel·lència de la carn de Castelló “que és sinònim de qualitat gràcies a l'esforç de desenes de ramaders de la nostra província”.

Ho ha fet després de les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, que va aprofitar un mig estranger, The Guardian, per a menysprear l'esforç dels professionals que amb el seu sacrifici aconsegueixen el millor producte que arriba a la taula dels consumidors.

“És urgent una rectificació per part del ministre de Consum i és necessària una defensa d'un producte excel·lent com és la carn”. “Perquè el treball dels nostres professionals ramaders, el seu esforç, mereix tot el suport i defensa que posen en valor el seu treball traduït en model de qualitat”. I “no l'atac injustificat d'un president del Govern, Pedro Sánchez, que amb la condició de retindre la presidència empara fins i tot als qui calciguen el nom del nostre país a nivell internacional”.

Des del PP, assenyala Adrián Casabó, “no sols exigim unes disculpes públiques amb una rectificació en els mateixos mitjans en els quals el ministre es va atrevir a atacar als productors de carn espanyols”. També “reclamem a nivell local, provincial i autonòmic, campanyes de promoció i consum de la carn de Castelló. Perquè els nostres productors garanteixen amb el seu treball i implicació que la carn que arriba a les nostres cases respon a uns estàndards de qualitat absoluts. I aqueix esforç que assegura aquesta excel·lència no poden acabar menyspreats per un govern l'únic objectiu del qual és retindre el poder, no governar en defensa del desenvolupament i prosperitat d'Espanya”.

Pujar