elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real rebutja la tercera pujada de la contribució imposada per Benlloch en 5 anys

El PP de Vila-real rebutja la tercera pujada de la contribució imposada per Benlloch en 5 anys
  • El president dels populars, Adrián Casabó, recorda que amb el socialista José Benlloch en l'alcaldia el rebut de l'IBI ha pujat un 25% als veïns de Vila-real

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha mostrat el seu “total rebuig” a la nova pujada de l'Impost de Béns immobles (IBI) per a 2022 que “serà aprovada aquesta mateixa setmana per la majoria absoluta socialista”.

“És la tercera vegada en els últims 5 anys que ens imposa a tots els veïns una pujada de la contribució. Cada vegada que als socialistes no els quadren els comptes, en lloc d'estrényer-se el cinturó i reduir la despesa com faria qualsevol família, ens pugen els impostos per a continuar gastant igual”, ha denunciat Casabó.

El líder dels populars ha recordat que en aquesta dècada de govern socialista s'ha pujat un 25% l'IBI a Vila-real –un 9,5% en 2016 i un 10% en 2020”- i ha denunciat que aquesta nova pujada “arriba en el pitjor moment i demostra la poca sensibilitat dels socialistes”.

“Moltes famílies han vist reduïts els seus ingressos per la crisi derivada de la pandèmia i es veuen afectades per la brutal pujada de la llum; el sector ceràmic viu una situació d'incertesa perquè els costos de llum i el gas estan disparats i molts llocs de treball en perill; el Govern de Sánchez puja la quota d'autònoms i el preu de productes bàsics no para de pujar. I davant aquest panorama desolador, l'única cosa que són capaces de proposar-nos els socialistes de Benlloch és una nova pujada de la contribució”, ha denunciat Adrián Casabó.

Finalment, el president del PP ha apuntat “que les excuses s'acaben per a Benlloch”. “Ja ningú al carrer es creu que la culpa de tot és del PP, la culpa és de la seua gestió amb majoria absoluta en aquestes dues últimes legislatures, que li han permés prendre les decisions que ha cregut oportunes sense cap temps de lligams”, ha conclòs el líder dels populars a Vila-real.

Pujar