elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real proposa "una campanya comercial entorn de la Fira de Santa Catalina després de la seua suspensió"

El PP de Vila-real proposa "una campanya comercial entorn de la Fira de Santa Catalina després de la seua suspensió"
  • Els populars plantegen que, davant la suspensió de la fira, es pose en marxa una campanya de dinamització comercial perquè els veïns compren els seus regals d'aqueix dia en el comerç local

El Partit Popular de Vila-real ha plantejat hui una campanya de dinamització comercial entorn de la tradicional Fira de Santa Catalina. La fira, que s'anava a celebrar el diumenge 29 de novembre, s'ha suspés per la pandèmia del coronavirus.

Tal com ha explicat hui el regidor del PP, Adrián Casabó, “aquesta fira és tot un revulsiu per al teixit econòmic de la ciutat” ja que la fira concentra a milers de persones pels carrers del centre el que repercuteix en el comerç local amb un increment de vendes, així com en el sector de la restauració.

La cancel·lació suposa, “un nou colp per a un sector molt afectat ja per la pandèmia” com és el comerç local. “Per això hem proposada aquesta iniciativa perquè, tal com marca la tradició de comprar regals per a la família aqueix dia, es mantinga i entorn d'aqueixes dates els veïns de Vila-real opten pel seu comerç per a comprar-los”.

Casabó ha assenyalat, a més, que “el comerç de Vila-real compta amb una impressionant xarxa de qualitat, bons preus i una atenció personalitzada” pel que ha animat a “secundar tots al comerç de la nostra ciutat”.

El popular ha recordat que des del PP es manté un fort compromís amb els sectors econòmics de la localitat i ha recordat que, per exemple, el PP portarà al pròxim ple una proposta per a fer costat al sector de l'oci nocturn que està tancat i sense possibilitats de realitzar la seua activitat econòmica.

La proposta que es debatrà en el ple de demà se centra en sol·licitar que tant la Generalitat com la Diputació activen línies d'ajudes per a aquest sector que directament no poden realitzar la seua activitat per estar tancats per un decret de la pròpia administració.

Al mateix temps, la proposta inclou una petició perquè es modifique la legislació autonòmica perquè, complint amb totes les garanties, aquests locals puguen recuperar l'activitat econòmica.

Pujar