5 d’agost de 2020 5/8/20

Vila-real presenta el certamen Bons tractes destinat a reconéixer les bones pràctiques realitzades durant el confinament

Vila-real presenta el certamen Bons tractes destinat a reconéixer les bones pràctiques realitzades durant el confinament - (foto 1)

  La Regidoria d’Igualtat ha preparat un certamen que amb el nom de Bons tractes busca reconéixer les pràctiques individuals i col·lectives que, durant el passat confinament, han sigut positives dins de l’entorn familiar i també social.

  “Com a bons tractes entenem que la persona estiga en pau amb si mateixa, que sàpiga negociar en termes d’igualtat amb la resta de persones i que mantinga relacions amb els diferents en els aspectes comunitaris, basant-se en valors que propicien la cooperació, la solidaritat i la negociació”, explica la regidora d’Igualtat, Rosario Royo.

  En aquest certamen es valoraran, per tant, aquells bons tractes en l’àmbit personal, relacional (amb la família) i també en l’àmbit social (cooperació, voluntariat, etc.). Per a participar en aquest certamen només caldrà enviar els testimonis o les imatges que demostren aquestes bones accions per correu electrònic a televisioclar@gmail.com o per WhatsApp al telèfon  669 582 343.

  Les narracions podran ser relats breus en forma de notes d’àudio, fotografies o vídeos. Es podran reconstruir aquestes accions amb posterioritat per part dels i les participants, si no es disposa del material original o no se’n va deixar constància durant el confinament.

  Entre totes les històries participants es realitzarà un lliurament de premis al mes de setembre, amb diploma per a totes les persones que hi participen i diferents sortejos que inclouran lots de llibres i alguns premis més. La data límit per a participar és el 31 d’agost de 2020.

  Pujar