1 d’octubre de 2020 1/10/20

Vila-real es prepara per a acollir el proper dissabte la tercera 5k i 10k patins del Circuit de Carreres Populars

    La Regidoria d'Esports, a través del Servei Municipal d’Esports (SME), ja ho té tot preparat per a la celebració de la tercera edició del 5k per a corredors a peu i el 10k per a patinadors, que tindrà lloc el proper dissabte, 6 de maig, a partir de les 17.00 hores amb eixida i meta davant l'IES Broch i Llop.

    Els interessats a participar poden inscriure's fins al dia 2 a les tendes Esport-2, Deportes Eva i A1F Sport de Vila-real o al web www.42ypico.es, per un preu de 5 euros. En el cas de la carrera sobre patins, la inscripció es podrà realitzar únicament a través de la web de 42 y pico. Enguany la recaptació es destinarà al projecte Flor de Vida, de la Fundació Le Cadó contra el càncer de mama.

    Com cada any, l'eixida es realitzarà de manera conjunta i es disposaran dos carrils, un per a corredors i un altre per a patinadors. En el cas dels participants a peu, recorreran les avingudes de Portugal, Itàlia, Alemanya, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchis, Joan Baptista Llorens, Vicent Amorós, Teruel, Professor Broch i Llop, Francesc Tàrrega, Murà Pius XII, Cardenal Tarancón i Europa, fins a Portugal.

    En el cas dels patinadors, el recorregut variarà i passaran pel Camí de les Voltes, les avingudes d’Itàlia, Alemanya, Vilanova i la Geltrú, Ambaixador Mascarell, Ermita, Atrevits, Dolores Cano, Andalusia, Grècia, Francesc Tàrrega, Murà, Pius XII, Cardenal Tarancón, Europa i Portugal. “L'Ajuntament repartirà pamflets amb l'itinerari als veïns afectats, als qui demanem paciència i col·laboració perquè isquen al carrer a animar als participants”, explica la regidora d'Esports, Silvia Gómez. La Policia Local, Protecció Civil i voluntaris col·laboraran durant la sessió, que forma part del Circuit de Carreres Populars.

    Pujar