elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real posa a punt vials de la partida Madrigal dins del Pla de millora de camins rurals

Vila-real posa a punt vials de la partida Madrigal dins del Pla de millora de camins rurals
  • Serveis Públics desenvolupa treballs d'asfaltat per valor de 126.000 euros amb càrrec a la subvenció del Pla 135 de la Diputació

MÉS FOTOS
Vila-real posa a punt vials de la partida Madrigal dins del Pla de millora de camins rurals - (foto 2)

La Regidoria de Serveis Públics escomet aquests dies treballs d'asfaltat de diferents vials de la partida Madrigal emmarcats en el Pla de millora que l'Ajuntament desenvolupa per a posar a punt els camins rurals del terme municipal. La inversió que s'executa en aquests moments és finançada amb càrrec al Pla 135 de la Diputació de Castelló de 2020, que el consistori va decidir destinar de manera íntegra a l'adequació de les vies del terme municipal. El projecte es va licitar per un import de 126.000 euros.

Els treballs d'asfaltat se centren en diversos trams de camins de la partida Madrigal que presentaven deterioració deguda a l'important flux de vehicles que circulen per aquestes zones del terme, en les quals se situen segones residències, a més de que en alguns casos es tracta de vies que registren pas de vehicles pesants cap a la zona industrial de la CV-20. Els trams en els quals s'està actuant són: camí Vell Vila-real-Onda, des de l'AP-7 fins a la CV-10; camí Travessia Cuquello, des del club de tennis al camí Vell Vila-real-Onda; camí Cuquello, des del club de tennis fins al camí Molí Llop; camí Molí Llop, des del camí Bassetes fins al camí Vell Vila-real-Onda.

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, recorda que tots aquests treballs s'emmarquen en el Pla de millora de camins rurals i el compromís de l'equip de govern amb els representants del Consell Agrari Local per a completar durant aquesta legislatura la remodelació de tota la xarxa de camins rurals, formada per 150 quilòmetres de vies. “En aquest cas, es tracta de vials que requereixen d'una solució com més prompte millor perquè presenten una greu deterioració en algunes zones”, afirma Valverde.

Aquesta inversió s'uneix a les actuacions executades en els últims mesos en diferents trams de vies rurals com els camins Assagador o Fornets. A més, cal recordar que el consistori compta des del passat octubre amb un nou contracte de manteniment de calçades de vies urbanes i rurals que permet donar resposta de manera més àgil a les incidències que es detecten en la trama viària del terme municipal per a garantir la posada a punt i correcta conservació d'aquesta. Amb un import anual de 435.500 euros, el contracte, que tindrà una duració de dos anys, suposarà una inversió de prop d'un milió d'euros.

Pujar