elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real paga el lloguer del Punt de Trobada Familiar que el PSOE segueix sense habilitar des de 2018

Vila-real paga el lloguer del Punt de Trobada Familiar que el PSOE segueix sense habilitar des de 2018
  • Els veïns paguen de la seua butxaca des del mes de març el lloguer d'un local les funcions del qual es presten a Castelló

Els veïns de Vila-real paguen des del mes de març passat el lloguer d'un local que l'alcalde del PSOE, José Benlloch, va anunciar que anava a convertir en Punt de Trobada Familiar. El compromís, tal com ha explicat la regidora del PP, Gema Ferreres, que “es remunta a 2018, quan l'alcalde socialista, José Benlloch va anunciar que la ciutat comptaria amb aquest recurs”.

Hui, passats quatre anys, “l'única cosa que sap cert Vila-real és que no existeix un Punt de Trobada Familiar malgrat que la població paga el lloguer d'un local en el qual suposadament Benlloch desitja habilitar aquest recurs”.

Les famílies, explica la regidora, “s'han de desplaçar a Castelló on es realitzen aquestes trobades familiars” perquè “les promeses del PSOE continuen sent lletra morta”. “Hi ha un local, que es paga i no està habilitat, i no hi ha calendari previst. Mentrestant, els afectats han de traslladar les seues trobades a Castelló, la qual cosa suposa un trastorn per a totes les famílies afectades”.

Per al PP de Vila-real, “és evident la indignació i desconfiança que Benlloch provoca entre els afectats”. “Els seus anuncis són lletra morta, propaganda que només genera desesperança i malestar perquè en quatre anys hi ha hagut temps suficient de materialitzar tots els anuncis que ha fet al llarg d'un mandat”.

Des del PP, recorda l'edil, “reclamem en el pressupost del Consell de 2021 la inclusió de la partida que permetera construir aquesta infraestructura i garantir el recurs”. I aquest compromís “continua ferm”. Per això, “volem agrair la labor dels professionals que treballen directament en aquest centre i reconéixer la paciència de les famílies”.

“Som garantia de treball i esforç, de compromís per Vila-real i de defensa dels seus interessos. I estem preparats per a demostrar als nostres veïns que hi ha una altra manera de fer les coses, en el seu defensa i protecció. Som l'alternativa que cada vegada més ciutadans reclama”, ha manifestat la regidora.

Pujar