26 de novembre de 2020 26/11/20

Vila-real obri el termini per a rebre dels veïns les propostes per al pressupost de 2021

Pressupostos participatius 2021 Vila-real
Pressupostos participatius 2021 Vila-real
  • Els vila-realencs podran enviar els seus suggeriments fins al 31 d'octubre al correu participacio@vila-real.es

  • Amb la pandèmia, l'Ajuntament de Vila-real només ha executat enguany el 67% dels pressupostos participatius

Els veïns de Vila-real podran enviar fins al pròxim 31 d'octubre les seues propostes per als pressupostos participatius al correu participacio@vila-real.es. Així ho han comunicat aquest matí en roda de premsa la regidor de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, i el vicepresident del Consell de Participació Ciutadana, Joaquín Bartoll.

“Totes les propostes que plantegen els veïns s'estudiaran en el Consell de Participació perquè siguen incloses en el pressupost de 2021”, explica Bartoll, i una comissió s'encarregarà de fer seguiment de l'execució de les mesures plantejades.

Per la pandèmia del coronavirus, només s'han realitzat el 67% de les propostes que va arreplegar el Consell de Participació Ciutadana per a 2020. Pel que “les que no s'han pogut executar, s'inclouran en els pressupostos participatius del pròxim any”, assenyala el representant del Consell.

Una de les propostes pendents, i important per a la ciutadania, és solucionar els problemes en el clavegueram de l'avinguda Francesc Tárrega. Bartoll ha assenyalat que en algunes ocasions, quan plou, les restes que porta la canalització ixen al carrer. Per tant, aquest serà un dels assumptes que inclouran en el pressupost de 2021.

Per part seua, la regidor de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, assegura que “la pandèmia del coronavirus ha canviat les prioritats del dia a dia” pel que la prioritat del consistori vila-realense continuarà sent la lluita contra el covid-19.

Pujar