19 de gener de 2021 19/1/21
Gala de l'Esport

Vila-real obri el procés per premiar als millors esportistes i equips de 2019

    Vila-real ha iniciat el compte arrere per a conéixer el nom dels esportistes, equips, tècnics i clubs que seran reconeguts en la Gala de l'Esport d'enguany, que se celebrarà el pròxim 27 de febrer. El procés per a l'elecció dels guardonats pels assoliments aconseguits durant aquest passat 2019 arranca hui, 1 de febrer, amb l'obertura del termini per a la presentació de candidatures. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha explicat que durant els pròxims 15 dies “tota la ciutadania, no sols els equips o clubs esportius, té la possibilitat de plantejar propostes sobre quins esportistes mereixen ser reconeguts tant pels seus mèrits en 2019 com per la seua trajectòria professional”.

    Les candidatures han de presentar-se a través d'una instància general en el registre de l'Ajuntament fins al 15 de febrer. El Consell Local d'Esport ha establit un total de 12 categories de premis sobre la base dels assoliments aconseguits durant 2019: millor esportista femenina; millor esportista masculí; millor equip femení; millor equip masculí; millor esportista d'esport adaptat femenina; millor esportista d'esport adaptat masculí; millor gestor/a o directiu/va; millor entrenador/a; millor club o entitat esportiva; empresa promotora en l'àmbit de l'esport; i finalment dos premis a la trajectòria per a un esportista i per a un entrenador/a o gestor/a o directiu/va.

    Serralvo ha matisat que “com a candidats poden presentar-se a esportistes dels equips de Vila-real o també a vila-realencs que estiguen competint fora de la ciutat o en altres clubs”. El procés continuarà a partir del 15 de febrer amb la celebració d'una reunió del Consell Local de l'Esport. “Convocarem al Consell en la seua primera reunió d'aquesta nova legislatura per a sotmetre a votació les candidatures i triar de manera participativa i consensuada el palmarés de premiats de la Gala de l'Esport de 2020”, ha indicat el regidor, qui recorda que “aquest format de gala el recuperem en 2018 en consens amb els membres del Consell Local de l'Esport per a dur a terme un acte que regruix als millors esportistes de l'any i a les trajectòries que fan que Vila-real es consolide com una ciutat que promociona l'esport i la salut”.

    Una vegada triats els premiats, es donaran a conéixer pocs dies abans de la Gala de l'Esport, que enguany se celebrarà el dijous 27 de febrer.

    Pujar