elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real lliura dissabte els guardons de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu

Vila-real lliura dissabte els guardons de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu
  • L'acte comptarà també amb la lectura d’un manifest per a commemorar els 90 anys de les Normes de Castelló i amb l’actuació del grup Abraç Band

Vila-real celebra aquest dissabte 28 de maig, a les 12.00 hores a l’àgora de la plaça Major, el lliurament de la 25a edició dels Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu 2022, un acte presentat per Vicent Usó, escriptor vila-realenc i membre de l’Associació Cultural El Guitarró.

Després d’entregar els guardons als autors premiats, es farà la lectura d’un manifest per a commemorar els 90 anys de les Normes de Castelló. I per a tancar l’acte, s’ha programat l’actuació del grup musical Abraç Band que, amb instruments de vent i bateria a l’estil de les brass bands tradicionals de Nova Orleans, oferirà un directe enèrgic, ritmes festius, so poderós i repertori eclèctic pensat per a no deixar la gent quieta. Aquest acte és fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real, l’Associació Cultural El Guitarró i la Plataforma per la Llengua.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha destacat la importància d’aquests guardons literaris que “durant l’últim quart de segle han ajudat a fer de Vila-real un referent en la promoció de la narrativa en la nostra llengua” i ha agraït a l’associació El Guitarró la seua tasca en aquest sentit, així com el suport de la Plataforma per la Llengua.

Pujar