elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l'oferta esportiva durant l’època estival

Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l'oferta esportiva durant l’època estival
  • La preinscripció pot realitzar-se de manera telemàtica, a través de la web del SME, o presencial en el Centre de Tecnificació Esportiva i la piscina Yurema Requena

MÉS FOTOS
Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l'oferta esportiva durant l’època estival - (foto 2)
Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l'oferta esportiva durant l’època estival - (foto 3)

L'Ajuntament de Vila-real, a través del Servei Municipal d’Esports (SME), llança una nova campanya de l’Estiu Actiu per a mantindre l'oferta esportiva durant l'estiu amb un total de 1.085 places entre l'escola municipal de natació, activitats per a adults i classes dirigides per a socis. La campanya de l’Estiu Actiu es desenvoluparà del 26 de juny al 4 d'agost i la preinscripció està oberta des d'aquest dilluns, 5 de juny, fins al dia 13 de juny.

Les més de mil places es distribueixen en: 15 grups de l'escola municipal de natació (5 per quinzena en dues franges horàries); dos grups de aiguasalus, dos grups de cursos de natació per a adults; dos grups d'activitats aquàtiques per a majors; tres grups d'activitats aquàtiques per a bebés; tres grups de pilates; tres de ioga; un grup de cicle ritme; un grup de ballfit i un de natació prepart. A més, també s'ofereixen un total de 20 classes dirigides per a socis de l’SME. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha destacat que l’Estiu Actiu té com a objectiu “donar continuïtat a l'oferta esportiva del Servei Municipal d’Esports durant l'estiu perquè també durant la temporada estival la població puga continuar practicant esport i mantenint una vida activa, perquè l'esport és salut”.

La preinscripció pot realitzar-se de manera telemàtica, a través de la web de l’SME, o presencial en el Centre de Tecnificació Esportiva i la piscina Yurema Requena, en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 19.30 hores. Els interessats poden sol·licitar plaça en un màxim de cinc activitats, de les quals, per sorteig, s'adjudicarà una. El sorteig i assignació de places es realitzarà el 15 de juny. En cas de no accedir a cap de les activitats, es quedarà en llista d'espera. El pagament de l'activitat assignada haurà de realitzar-se fins al 20 de juny i a partir del 22 de juny s'obrirà la inscripció lliure fins a completar places en cas d'haver-hi vacants.

Pujar