13 d’agost de 2020 13/8/20

Vila-real forma en l'ús de la seu electrònica

Vila-real forma en l'ús de la seu electrònica - (foto 1)
  • El departament de Noves Tecnologies i Modernització ha format ja uns 80 funcionaris, que han après a utilitzar el Sistema Cl@ve, la seu electrònica de l'Ajuntament i l'App municipal per a la realització de gestions

La Regidoria de Noves Tecnologies i Modernització de Vila-real, que dirigeix Mónica Mañas, ofereix formació per a aprendre a traure partit de totes les eines que es posen a la disposició de l'usuari en format electrònic per a agilitar els tràmits i gestions. Una formació que, en principi, s'ha començat a impartir als treballadors municipals, amb 80 persones formades en aproximadament dues setmanes, però que, tal com indica Mañas, "properament, s'impartirà gratis als ciutadans que ho desitgen".

El taller dóna a conèixer les novetats instaurades en la seu electrònica de l'Ajuntament, entre elles el Sistema Cl@ve, que permet facilitar l'accés sense certificat digital a diferents apartats com les notificacions, la gestió de rebuts –on es pot pagar directament amb una targeta de dèbit o crèdit- o als expedients per a comprovar l'estat dels procediments que estan en marxa en el consistori, així com al calendari oficial i a molts altres serveis a la seua disposició.

La formació també ofereix la possibilitat de conèixer a fons tots els serveis que ofereix la seu electrònica de l'Ajuntament, com el Catàleg de tràmits, el Tauler d'anuncis i edictes, o l'accés a tota la Normativa municipal, entre d'altres.

Així mateix, en el curs s'ha exposat la utilitat i avantatges de l'App de l'Ajuntament de Vila-real i del servei de cita prèvia que s'ofereix "per a evitar que els veïns que vénen a registrar algun document no hagen de perdre el temps amb llargues cues" i que es pot demanar també a través de l'enllaç http://citaprevia.vila-real.es/infopersonal.asp?language=ca. "L'objectiu primordial és dotar de les eines necessàries als empleats municipals per a complir amb l'assessorament a tots els vila-realencs i usuaris de la seu electrònica", indica Mañas.

 

Pujar