25 de novembre de 2020 25/11/20

Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017

Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - SP2017 - Final de Fiestas
  Vila-real - SP2017 - Final de Fiestas
  MÉS FOTOS
  Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017 - (foto 2)
  Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017 - (foto 3)
  Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017 - (foto 4)
  Vila-real viu el fi de festes Sant Pasqual 2017 - (foto 5)

  Després de 10 dies plens d'actes i celebracions en honor al patró de Vila-real, les festes de Sant Pasqual han conclòs amb la seua particular traca i posterior castell de focs.

  En l'última jornada encara han tingut lloc la música, amb l'actuació de Georgie Dann a les 19:45 hores a la Plaça Major, i el bon ambient als carrers del municipi. El matí ha començat amb un cant molt especial, el dels ocells a l'alba. Aquesta volta literal, ja que s'ha celebrat a primera hora del matí el Concurs de Ocells Cantors que organitza l'Associació Ornitològica El Pardillo al camp municipal de futbol Flors.

  Mentrestant, una altra activitat aquesta no tan idíl·lica es duia a terme en diferents punts de la ciutat. El desmuntatge de cadafals feia real el final de festes, però encara faltava la ja tradicional trobada de Bessons, una trobada que ja va per la seua IV edició o la xocolatada, una altra de les cites que molts no s'han perdut en aquest diumenge de maig.

  No ha estat fins a les 21:45 hores quan s'ha disparat la traca de final de festes, una cadena d'esclats ha començat des del temple de Sant Pasqual fins a l'Ajuntament i ha fet estremir el centre de la ciutat.

  A continuació, el correfocs a càrrec de Botafocs i de la xaranga Vakalenta, ha acompanyat els veïns per la Plaça Major i els carrers Cervantes, Mare de Deu dels Dolors, Penitència, Vilavella, Avinguda Itàlia, Sant Manuel i Pascual Font de Mora. Un trajecte que finalitzava al parc de Alaplana, on els participants han esperat per acomiadar una edició més al costat dels màxims representants municipals, encapçalats per l'alcalde José Benlloch i el regidor de Festes, Javier Serralvo. També les protagonistes d'aquest any, la reina i les seues dames, emocionades en tot moment han mirat al cel i han acomiadat un any únic i inigualable amb el castell de focs d'artifici a càrrec de Pirotècnia Martí que ha cobert el cel de Vila-real de color i foc en l'última nit de Sant Pasqual 2017.

  Visca Vila-real i Visca Sant Pasqual! s'ha escoltat cridar entre el públic després del castell.

  Pujar