elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real exigeix protegir l'ocupació ceràmica que el PSOE "amenaça amb el 'tasazo' energètic"

president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó
president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó
  • “Som un municipi que té en el taulell la nomina de milers de famílies. Atacar al sector és atacar a Vila-real”, afirma el president dels populars, Adrián Casabó

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha reivindicat la protecció i defensa de “milers de famílies de Vila-real que viuen del sector ceràmic” en un escenari “crític en el qual moltes empreses han anunciat amb el tancament de plantes per la pujada dels costos energètics”.

Vila-real, tal com ha assenyalat Casabó, “és sinònim de ceràmica”. “Som una ciutat orgullosa de les nostres empreses que generen riquesa i benestar a milers de vila-realenses. No ens la podem jugar amb un Govern d'Espanya i un Consell que ignora aquesta fortalesa atacant a un sector asfixiat en aquests moments per la pujada dels costos de l'electricitat i del gas”.

Per al president del Partit Popular de Vila-real i regidor del PP a la ciutat, “és prioritari habilitar alternatives que garantisquen futur i oportunitats al taulell. Perquè estem parlant d'un pilar fonamental per a la nostra ciutat però també per a milers de famílies de tota la província que s'empren directament o indirectament en les empreses que acull la nostra ciutat”.

Per això, adverteix Casabó, “des del PP de Vila-real i també des del Partit Popular de la província de Castelló reclamem incentius fiscals que garantisquen l'oxigen que permeta mantindre els llocs de treball que són garantia de qualitat de vida per a la nostra ciutat”.

“Hem proposat i continuarem fent-ho bonificacions fiscals i rebaixes que alleugen la desorbitada pujada dels costos energètics que el Govern d'esquerres de Pedro Sánchez està imposant a famílies i indústria”. “Perquè sí que n'hi ha encara que l'esquerra es negue a treballar i per tota resposta es dedique a recaptar”.

Per a Casabó, “són necessàries les polítiques útils del PP que asseguren les oportunitats d'aquesta ciutat i donen certitud a un sector que hui alerta amb escenaris crítics provocats per una esquerra que sap pujar-se el sou i contractar assessors i alts càrrecs però no té ni idea de treballar i lluitar pel desenvolupament que genere oportunitats”, ha conclòs.

Pujar