elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real exigeix al Consell el pagament de les beques universitaris del curs passat

El PP de Vila-real exigeix al Consell el pagament de les beques universitaris del curs passat
  • El regidor i president dels populars, Adrián Casabó, denúncia els problemes que aquests impagaments dels socialistes estan provocant en moltes famílies

El Partit Popular de Vila-real exigirà a la Generalitat Valenciana a través d'una moció en el ple "el pagament immediat de les beques del curs 20-21 que els socialistes continuen bloquejant".

El regidor i president dels populars, Adrián Casabó, ha denunciat que quasi dos mesos després d'iniciar-se un nou curs universitari "el Consell segueix sense abonar els diners corresponents als estudiants generant problemes en moltes famílies que tenen en aquestes ajudes un suport bàsic per a poder afrontar les despeses derivades de la formació superior dels seus fills”.

Els populars recorden que aquestes ajudes autonòmiques, dotades amb 5 milions d'euros, no estan resoltes, però les beques salari 20-21, dotades amb 8 milions, tampoc ho estan íntegrament malgrat que les bases establien el pagament dins del període lectiu.

“Esperem que la resta de partits donen suport a la iniciativa perquè es tracta de defensar a famílies de Vila-real que en aquests moments han hagut de fer front a una nova matrícula dels seus fills. I aquesta formació comporta una despesa que moltes famílies tenen vertaders problemes a assumir i que hui encara estan esperant que s'abonen les beques. És tota una mostra d'ineficàcia i irresponsabilitat de la gestió del PSOE que els universitaris i les seues famílies no han de suportar”, ha conclòs Casabó.

Pujar