elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023

Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023
  • La ciutat ha apostat en aquesta ocasió per un recorregut més urbà

Galeria de fotos
5K SME Vila-Real 2023
5K SME Vila-Real 2023
MÉS FOTOS
Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023 - (foto 2)
Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023 - (foto 3)
Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023 - (foto 4)
Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023 - (foto 5)
Vila-real dona el tret d'eixida amb la 5K al circuit de carreres populars SME 2023 - (foto 6)

Aquest diumenge a les 11.00 ha tingut lloc la primera carrera del Circuit de carreres populars organitzades pel Servei Municipal d’Esports (SME). Vila-real ha acollit la 5K amb els braços oberts i centenars de participants s'han congregat en el municipi per a participar en ella, deixant carrers abarrotats entre corredors i animadors.

Els més ràpids en la categoria masculina han sigut, en primer lloc, Carlos Folch amb un temps de 15.50, en segon lloc David Blay, i finalment, la medalla de bronze ha sigut per a Galder Ibarrola amb una marca de 16.04.

En la categoria femenina les més veloces han sigut Chantal Pitarch amb un temps de 18.40, Laura Espinosa amb 19.41 i Claudia Arter que l'ha completada amb 20.15.

La novetat d'aquesta prova respecte a l'any passat resideix en què s'ha apostat per un recorregut més urbà pels carrers de la localitat, començant en el pavelló Fundació Bancaixa i acabant en el mateix punt. A més, el circuit és de caràcter solidari, d'aquesta manera totes les proves destinaran tota o almenys una part de la recaptació a una ONG o causa solidària.

D'altra banda, després de l'èxit d'aquesta carrera, les següents 10 que formen part del circuit se celebraran el 5K Rosarieres, l'1 d'abril; el 30 d'abril serà el torn de la carrera popular Moviment Consolació per al món; el circuit continuarà el 27 de maig amb el 5K de Creu Roja i el 24 de juny arribarà la carrera per parelles del Cèltic Submarí. Les novetats arribaran al setembre i octubre amb les tres noves carreres que s'incorporen enguany al circuit són la Cursa dels Penyes, el 17 de setembre; la 1a Volta al Terme dels Tarongetes, el 30 de setembre; i el 21 d'octubre el 5k Run 4 ELA Just Woman. Finalment, tancaran el circuit la carrera solidària de Els Lluïsos, el 12 de novembre, i la tradicional Sant Silvestre, el 28 de desembre.

Pujar