8 de desembre de 2019 8/12/19

Vila-real dóna a conèixer l’hort sostenible de la campanya Naturalment als col·legis

Vila-real dóna a conèixer l’hort sostenible de la campanya Naturalment als col·legis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real dóna a conèixer l’hort sostenible de la campanya Naturalment als col·legis - (foto 2)
  Vila-real dóna a conèixer l’hort sostenible de la campanya Naturalment als col·legis - (foto 3)

  La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic acaba d'iniciar una campanya entre els col·legis per a donar a conèixer l'hort de la campanya Naturalment, que en els últims mesos s'ha dedicat a la transformació d'un solar en desús en un jardí agrícola amb criteris ecològics i de permacultura.

  L'edil de l'àrea, Josep Pasqual Sancho, ha acompanyat mig centenar d'alumnes de tercer de Primària del col·legi Angelina Abad durant una de les visites, en les quals, a banda de conèixer de primera mà tot el que s'ha sembrat en els últims temps, han pogut plantar cebes i altres productes, a més d'arreplegar algunes verdures ja llestes per a la seua recol·lecció. "D'aquesta manera, s'han adonat que molts dels productes que consumeixen a casa no ixen de les borses i envasos d'on els trauen, sinó que tot porta un procés en el qual ells també es poden implicar", indica Sancho, que també ha atès a totes les preguntes que li han formulat.

  "L'objectiu és que s'interessen per tot el que s'està fent en el solar i que una vegada a casa, parlen amb els seus pares, amb els seus avis o amb qualsevol familiar i que els ho expliquen i vengen en família quan ho desitgen, ja que el recinte compta amb un horari específic i també acull tot tipus de tallers per a tota la família", conclou. El solar es troba situat al carrer de Manuel Montesinos –antic parc caní- i està obert els dilluns (10.00-12.00), dimecres i divendres (17.00-19.00) i dissabtes (10.00-13.00 hores).

  ocultar
  Vila-real dóna a conèixer l’hort sostenible de la campanya Naturalment als col·legis
  Pujar