25 de setembre de 2020 25/9/20

Cs de Vila-real demana un manteniment millor i més regular de les instal.lacions esportives

Cs de Vila-real demana un manteniment millor i més regular de les instal.lacions esportives - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat "un manteniment millor i més regular de les instal·lacions esportives de la localitat". "L'optimisme desmesurat del bipartit respecte al número rècord d'instal·lacions contrasta amb el malestar de molts clubs per l'estat d'aquests recintes", ha assegurat Vicent, qui ha posat com a exemple "les goteres del Centre de Tecnificació Esportiva, l'abandó de la Fundació Flors amb problemes en la gespa i falta d'il·luminació, o la CEM que cada dues per tres és el més semblant a una selva".

    En aquesta línia, el regidor ha remarcat que "el mal manteniment no és l'únic problema, ho són també la falta d'espais per a entrenar en molts casos, encara que això semble una broma de mal gust tenint tantes instal·lacions com tenim". "Un club campió com el Club Patí, la natació sincronitzada o alguns equips de futbol s'han quedat tirats per horaris o falta d'equipaments adequats per a la pràctica del seu esport", ha explicat el portaveu. 

    Així, en opinió de Vicent "mentre les instal·lacions estan en condicions pèssimes i falten espais, l'equip de Govern continua venent fum. “Ara, anuncien un velòdrom quan en el seu moment van projectar una pista de 100 metres perquè ni sabien ni es van preocupar per conéixer les necessitats dels esportistes". "Des de Cs estem d'acord però defensem que aquest siga d'àmbit comarcal que faça aquesta infraestructura viable i sostenible per a no haver d'afrontar un altre CTD 2.0", ha afegit el portaveu.

    Finalment, el regidor ha resolt assegurant que "la Ciutat de la Salut i l'Esport és sol una eina de màrqueting d'un Executiu molt poc acostumat a complir amb el que anuncia".

    Pujar